🤍 voor mooie herinneringen en gezelligheid in huis 🤍

HAPPY STUFF AWARDS

HAPPY STUFF AWARDS

HAPPY STUFF AWARDS

Happlify heeft iets nieuws bedacht... namelijk de Happy Stuff Awards
Hoe mooi zou het zijn als BBTT design wordt genomineerd door jouw als verborgen schat en jijzelf dan ook nog eens kans maakt op een gaaf prijzen verrassingspakket!

Wat is Happlify?
Zoals je misschien wel weet is BBTT design een trotse crewmember van Happlify. In het kort staat Happlify voor klein geluk. Dit kan heel veel zijn, denk aan: herinneringen, verhalen, een bepaalde plek, liedjes, zelfs een geur en nog zoveel meer. De leukste spullen waar je blij van wordt, daar zijn de Happlify Crew Members verantwoordelijk voor. Samen met een heleboel andere webshops en ondernemers waarborgen we de missie waar Happlify voor staat: “Onze missie is de wereld om ons heen plezieriger en positiever te maken door het delen van inspirerende ervaringen, tips en adviezen voor een blij leven.”

Voor wie precies?
De Happy Stuff Awards zijn prijzen, bedoelt voor webshops, ontwerpers, kunstenaars, merken, coaches en dienstverleners die producten en/of diensten leveren die voldoen aan de Happlify criteria. Een product of dienst moet:
🤍 een glimlach of geluksgevoel oproepen
🤍 positief, uniek en verrassend zijn
🤍 een duidelijk kwalitatief en/of duurzaam aspect hebben

Nomineer en win!
Het leuke is als je iemand nomineert maak je zelf ook kans op dit mooi prijzen verrassingspakket, samengesteld uit producten van de huidige Happlify Crew. Je mag zoveel ondernemers nomineren als je wilt, hierdoor maak je ook meer kans!
BBTT design heeft ook een prijs in het prijzen verrassingspakket gestopt. Van ons krijg je een mooie muurcirkel incl. standaard

Happy Stuff Awards prijzen verrassingspakket

 

De categorieën 
Er zijn 7 categorieën en zijn er dus ook 7 awards te winnen. De categorieën waarin je mee kunt doen zijn: Me-time, Mooi & gezond, Wonen, Mode, Stationery, Baby & kind en Dingen doen. Meer informatie vind je op de pagina categorieën.

Nomineren? 

En? Doe je mee? Nomineer jij jouw verborgen schat voor de eerste Happy Stuff Awards? Uiteraard kan je BBTT design ook nomineren (graag zelfs 😉), wij vallen in de categorie wonen.

Plaats een reactie