Over ons...

Over ons...

Hej! 

Wat gezellig dat je even komt kijken welk gezicht er achter BBTT design zit!

Dit ben ik dus... mijn naam is BaBeTTe, woonachtig in het altijd gezellige Brabant, getrouwd met de liefde van mijn leven, trotse moeder van een pracht dochter en baasje van een ondeugende Scottish Fold poes.

Het creatief bezig zijn heb ik van mijn ene oma. Vroeger wanneer ik bij haar was zat ze regelmatig met een borduurwerk op schoot. Gefascineerd keek ik dan toe hoe al die steken kruisjes werden en al die kruisjes samen één geheel. Mijn oma had gewoon een echt kunstwerk gemaakt!

Het ondernemerschap heb ik van mijn andere oma en opa. Zij hadden vroeger een café/pension in Oosterhout. Waar iedereen zich welkom moest voelen en waar zij er samen voor zorgden dat iedereen zijn natje en droogje kreeg. 

Stationszicht Oosterhout
Café Stationszicht; het bedrijf van mijn opa & oma 

Die twee dingen samen, het creatief bezig zijn en het ondernemerschap, zijn de redenen waarom ik BBTT design ben begonnen. 

Naast het creatief bezig zijn ben gek op mooie herinneringen maken (het liefst samen met mijn gezin, familie en vrienden), lekker eten/maken, wandelen en ik ben een paar jaar geleden verliefd geworden op Zweden.

Heel wat producten welke je kan vinden in de webshop zijn eigen ontwerp. Zo nu en dan ontwerp ik ook in opdracht, dus ben je op zoek naar iets speciaals of een mooie geboorte- of trouwposter, laat het me dan even weten...

Mocht je nog meer over mij willen weten, ik hoor het graag!

Liefs, BaBeTTe

PS Regelmatig ga ik op avontuur en mijn herinneringen bewaar ik dan in het herinneringenboek. Zo heb ik later een mooi overzicht van alle avonturen samen.
Wil jij ook je avonturen bewaren? Dat kan... bestel hier je herinneringenboek en start met het bewaren van de meest mooie, dierbare, leuke, ontroerende herinneringen! 

 

 

Plaats een reactie