Herroeping

Retourneren

Elke bestelling die wordt geplaatst, wordt met veel liefde en aandacht ingepakt en verzonden. Het kan echter voorkomen dat je toch niet helemaal tevreden bent, dat is jammer, want onze producten moeten een lach op je gezicht geven. 
Het is geen probleem je product te retourneren. Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Dit is uitsluitend van toepassing bij annulering van de gehele bestelling. Wordt er een deel van de bestelling geannuleerd ontvang je het bedrag terug van het retour gezonden product exclusief de verzendkosten. 
De kosten voor het retour van je adres naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 
Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde goederen, zoals gratis goodies of gratis producten, en -indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan BBTT design geretourneerd worden. 
Let op: producten die tot stand zijn gebracht overeenkomstig de specificaties van de consument, alsmede producten van de sale of outlet pagina kunnen niet geretourneerd worden. 

Stappenplan retourneren:
1. Controleer eerst of jouw retour aan de voorwaarden voldoet:

  • Het artikel dient onbeschadigd te zijn
  • Het artikel dient in de originele verpakking van het artikel retour te worden gezonden
  • Eventuele gratis goodies of gratis producten die geleverd, dienen ook geretourneerd te worden

2. Vul het retour- fourmilier voor herroeping in en mail het naar info@bbttdesign.nl. Je vindt het formulier hier: herroepings-/retourformulier

3. Verpak de artikelen weer in de originele verpakking samen met het ingevulde herroepings-/retourformulier

4. Schrijf het retouradres op de verpakking:


BBTT design
T.a.v. Babette Fransen
Sjean Vermeulenstraat 6
5122 LA Rijen

5. Frankeer het pakket en breng het naar een PostNL servicepunt (bewaar de track & trace code goed; dit is jouw bewijs van verzending). De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening.

6. Retourzendingen die niet zorgvuldig zijn verpakt of zijn beschadigd kunnen wij helaas niet crediteren. 

7. Zodra je retour door ons is ontvangen sturen wij een bevestiging per mail. Na goedkeuring van je retourzending storten we het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk (in ieder geval binnen 14 dagen) terug op jouw bankrekening.